Traductor (Translator)

dijous, 18 de juny del 2009

Escena rural 2

DSC_0706

Aquarel·la i acrílics sobre paper Fabriano de 300 gr. Gra fi - 44 x 59 cm

Aquest quadre és el mateix de la posta del dia 15 de juny que he acabat amb acrílics, cambiant tot allò que no m’agradava de l’anterior versió.

dimecres, 17 de juny del 2009

Carrer de la Mercè (Barcelona)

DSC_0705

Aquarel·la 28 x 38 cm. Paper Bockingford, 300 gr. Gra fi.

Sortida del dimecres. Avui, tema difícil, però que al final ha resultat, ENCARA MÉS DIFÍCIL!!! Al final, amb paciència i una canya (o millor un pinzell), jo crec que n’aprendrem i tot. Així sia.

Una abraçada a tots i a totes

dilluns, 15 de juny del 2009

Escena rural (La Iglesuela una altra vegada)

DSC_0703

Aquarel·la, 44 x 59 cm. Paper Fabriano, 300 gr. gra fi.

diumenge, 14 de juny del 2009

Retorn a la Iglesuela del Cid

DSC_0697

Aquarel·la 28 x 38 cm. Paper guarro, gra fi, 300 gr.

Efectivament el meu retorn sempre és a La Iglesuela del Cid, aquest poble del Maestrat aragonès que em va captivar només posar-hi els peus fa ja 29 anys. És un retorn físic, perquè no passa any que no anem a passar-hi mal que siguin tres o quatre dies com a mínim, sinó ens sembla que ens falta alguna cosa, però també és un retorn artístic perquè en aquells moments en que els artistes patim sequera creativa, cosa que em passa massa sovint, és el refugi on sempre trobo alló que m’empeny a agafar els pinzells i els colors.

Salutacions a tothom.

dissabte, 13 de juny del 2009

La Pobla de Sant Miquel (Castelló) - Nevat

DSC_0640

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquarel·la 28 x 38 cm. Paper Guarro, 300 gr. Gra fi.

La Pobla de Sant Miquel o Sant Miquel de la Pobla, que de les dues maneres es diu, està situat en el límit de les provínicies de Terol i Castelló. De fet el “riu de les truites” (“la rambla de las truchas” com en diuen els de Terol) que és el de la imatge, en marca la frontera. En aquesta ocasió és la única vegada en que vaig veure aquest paisatge amb neu (serà perque sempre hi havia anat a l’estiu?). Senzillament meravellós.

dimecres, 10 de juny del 2009

Jardí - Terrassa

DSC_0001

Aquarel·la 33 x 44 cm. Paper Arches 300 gr. Gra fi.

Avui hem estat a la ciutat de Terrassa, convidats per la bloguista i amiga virtual fins ara, i amiga real des d’avui Anna Morales (Annacuarel-les a Internet). L’acollida a l’estació del ferrocarrils catalans ha sigut molt cordial a l’igual que l’ambient que ha regnat durant tota la jornada. El lloc on hem pintat correspón als jardins del Museu de Terrassa (Casa Alegre de Sagrera), edifici modernista amb una interesantíssima pinacoteca, amb una sala dedicada al nostre ex-president Josep Martínez Lozano. Com que l’excursió, aquesta vegada ha sigut una mica més lluny del que és habitual, alguns dels components del grup ens hem quedat a dinar, la qual cosa ens ha donat la oportunitat de, després de prendre un cafè al Bar-restaurant propietat de la filla de l’amic Larrañaga, anar a veure totes les dependències del Museu i la respectable quantitat d’obres d’art que conté. Ha estat un dia per al record. Amb l’entusiasme i dinamisme que desprèn la “Colla del dimecres” segur que en vindran molts més.

10-6-09-TERRASSA 011

Foto del grup, en la que falta en Lluís Montanyà, que és qui la fet i que me l’ha enviat fa uns moments.

dimecres, 3 de juny del 2009

Encants de Vell de Barcelona

P1030297

Aquarel·la 28 x 38 cm Paper Bockingford 300 gr de gra fi.

Avui dimecres, amb la colla de l’idem hem anat a pintar als Encants de Vell (Les Glories). El tema semblava que no es deixaria trobar. Tantes paradetes amb tants trastos per dintre i per fora, fins que de sotbte l’he vist, però hi havia un problema, l’havia de fer des de dalt d’unes escales on no paraba de passar gent a glopades, i a més a ple sol, un sol que avui ja ha estat dels que en diem de justícia. Solució: l’he dibuixat des de les escales he memoritzat els colors i he anat a continuar-lo a l’ombra, al costat d’una de les parades, y ha estat el primer encert del dia, perquè a més d’estar durant tot el matí d’allò més bé, al final els propietaris de la parada que havien vist el procés del treball, me l’han comprat. Matí complet.