Traductor (Translator)

dimecres, 29 de setembre del 2010

Badalona des del Pont del Petroli

Aquarel·la 27 x 37 cm paper Guarro estudi de 300 gr. gra fi.

Els components de Badalona de la Colla dels dimecres, avui, tot evitant possibles inconvenients amb el transport públic, ens hem quedat a pintar a la nostra ciutat, i hem triat el tema del Pont del petroli. La climatologia ens ha obsequiat amb un matí asolellat, només amb alguns nuvols joganers que de tant en tant amagàven el sol per uns instants, per retornar-li la brillantor al moment. Val a dir que els cinc assistents hem mantingut la tradició cervesera en un bar proper a l'estació del tren, a prop de la platja.
En primer terme es poden apreciar alguns elements de protecció, materials i munts de terra, de les obres de prolongació del passeig marítim de Badalona fins a Sant Adrià, que sembla que per fí han començat i que precisament han estat noticia a la prensa d'avui.

diumenge, 12 de setembre del 2010

La Iglesuela del Cid (Teruel) - Sol de tarda.

 Dibuix in situ amb bolígrtaf negre, retolador gris i aiguada gris d'aquarel·la  (17 x 21 cm)

dimecres, 1 de setembre del 2010

Placeta del Pi - Barcelona

Aquarel·la de 25 x 28 cm. paper Lana de 280 gr. gra torchon.
Haig de dir d'entrada que el resultat de la sessió d'avui no m'ha deixat satisfet. Malgrat la llum que reflecteix el quadre, el dia ha estat gris, i fins i tot hi ha hagut un moment que m'he tingut que posar a cobert perquè hi ha hagut un conat de pluja. No obstant en dos o tres moments els núvols han deixat entreveure el sol. En un d'aquests moments he aprofitat per quedar-me amb la llum del moment i memoritzant més o menys les zones de llum i ombra, les he anat reflectint en el quadre. Tot i que la cosa ha millorat no ha estat suficient per solucionar del tot el que ja no tenia solució. Però avui el que realment tenia importància era tornar a trobar-nos amb els que amb motiu de les vacances havien estat apartats uns quants dimecres de la Colla. Avui en el moment de la cervesa ha tornat a haver-hi quorum.