Traductor (Translator)

dimecres, 6 de maig del 2009

Primera exposició col·lectiva de la “Colla del dimecres”

DSC_0564a

DSC_0562

DSC_0569

Ahir dia 5 de maig, al barri barceloní d’Horta, en el centre Cívic Matas i Ramis, va tenir lloc un aconteixement molt important. La “Colla del dimecres” va cel·lebrar la seva primera exposició col·lectiva. A l’acte assistiren altes personalitats: Presidents i secretaris (de l’Agrupació d’Aquarel·listes de Catalunya i del Grup de Belles Arts del Museu de Badalona), els artistes autors de les obres d’art, amics i públic en general que van fruir de la varietat i qualitat de les aquarel·les que en quantitat considerable penjàven de les parets de la sala d’exposicions del Centre Cívic . Com es pot apreciar en la primera foto, el company Raimon López va prendre la paraula per inaugurar l’event, i va improvisar un extens i interessantíssim parlament que ens va deixar ben astorats. No vam reaccionar fins que, no sé pas ben bé d’on, van començar a sortir ampolles de cava i exquisides menges que ens van tornar a la realitat. L’èxit va ser absolut. Amb l’enrenou del moment no ens vam aturar a comptar a quant montàven l’import de les vendes, però amb més tranquil·litat ja ens hi posarem i us en farem cinc cèntims. (si és que els arribem a fer, està clar).

Els que seguiu aquest bloc ja debeu saber que els dimecres un grup de pintors aquarel·listes sortim a pintar pel carrers i places de Barcelona. Aquesta grup és obert a tothom, però de moment està format principalment per membres de l’Associació d’Aquarel·listes de Catalunya i del Grup de Belles Arts del Museu de Badalona. No sabem fins on arribarà la idea, però el que és cert és que el grupet no para de créixer. Podria arribar a passar que, com altres grans empreses, moríssim d’exit? Qui sap.

3 comentaris:

Raimundo Lopez ha dit...

Que bonita crónica Rafael! la has bordado como tu sabes.
Personalmente, estoy seguro que las palabras de bienvenida las tenias que haber dicho tú, y hubieramos quedado mejor! pero tampoco podia negarme cuando me lo pedisteís!
En cuanto al crecimiento espectacular de nuestro grupo, la verdad es que estoy un poco asustado, y yo tampoco sé como acabará. El tiempo nos lo dirá....

joshemari ha dit...

A Rafael y a Raimundo:
Esto es un éxito y acabará bien!
Gracias a los dos.
Joshemari

rafael pujals ha dit...

Hola amigos, supongo que habréis apreciaado que la crónica està escrita en un tono festivo i jocoso con el fin de restarle seriedad. Estoy convencido de que acabará bien y que el dircurso improvisado fué de lo más acertado y simpático, acorde con un grupo de amigos que es lo que somos, a poca gente le gusta un perorata larga y pesada, a mí el primero.
Lo hiciste muy bien Raimon.
Un abrazo a ambos.