Traductor (Translator)

dimecres, 10 de juny del 2009

Jardí - Terrassa

DSC_0001

Aquarel·la 33 x 44 cm. Paper Arches 300 gr. Gra fi.

Avui hem estat a la ciutat de Terrassa, convidats per la bloguista i amiga virtual fins ara, i amiga real des d’avui Anna Morales (Annacuarel-les a Internet). L’acollida a l’estació del ferrocarrils catalans ha sigut molt cordial a l’igual que l’ambient que ha regnat durant tota la jornada. El lloc on hem pintat correspón als jardins del Museu de Terrassa (Casa Alegre de Sagrera), edifici modernista amb una interesantíssima pinacoteca, amb una sala dedicada al nostre ex-president Josep Martínez Lozano. Com que l’excursió, aquesta vegada ha sigut una mica més lluny del que és habitual, alguns dels components del grup ens hem quedat a dinar, la qual cosa ens ha donat la oportunitat de, després de prendre un cafè al Bar-restaurant propietat de la filla de l’amic Larrañaga, anar a veure totes les dependències del Museu i la respectable quantitat d’obres d’art que conté. Ha estat un dia per al record. Amb l’entusiasme i dinamisme que desprèn la “Colla del dimecres” segur que en vindran molts més.

10-6-09-TERRASSA 011

Foto del grup, en la que falta en Lluís Montanyà, que és qui la fet i que me l’ha enviat fa uns moments.

6 comentaris:

cardesin ha dit...

Un buen dia!!!
Y preciosas acuarelas de Terrassa!!!! en la blogalaxia.
Un saludo a todos!!
jk

Noemí González ha dit...

No sé si he dejado yo algún comentario aquí, aunque me paso siempre a ver lo que vas colgando. Muy bonita la experiencia de este miércoles y también la acuarela. Nos dais una envidia... y ganas de pintar todo hay que decirlo!
saludos!!

Laura ha dit...

Rafel, quin éxit!
Ha estat un plaer coneixe´t!
T'afexeixo a la meva llista perque crecc que val la pena fer un seguiment del teu tarannà.

Salutacions!

joshemari ha dit...

Hola Rafael, Tú siempre acabando tu acuarela y porque no teníamos público, que de haberlo, también habrías vendido esta pintura...
Como el Francesc, fuisteis hacia el jardín y sacaste una buena obra y muy bien contrastada con las luces y sombras. Sí señor!
Lo pasamos muy bien y pudimos conocer tanto a Anna, magnífica anfitriona de esta ciudad, como a Laura. Las dos eran muy conocidas por sus obras y contactos a través de blogs, pero no de forma directa. Fue muy agradable conocerlas en persona.
Un abrazo, Joshemari

Annaquarel.les ha dit...

Hola Rafael. Que bé t'en vas sortir amb un tema tant difícil. Mira que els verds arriben a ser complicats, però la teva aquarel.la tira per terra aquesta teoria. Em va agradar molt conèixer-vos personalment i espero que tornem a repetir, sigui a Terrassa o bé a Barcelona.
Una abraçada

Carmen Diez ha dit...

Fantasticos, me encantan vuestras acuarelas sois magnificos, seguire visitando vuestros blog para disfrutar de vuestro arte!!!

Deseando lo mejor a todos, espero me vengan a visitar, un abrazo!!!