Traductor (Translator)

dimecres, 24 de març del 2010

Carrer de les Caputxes (Barcelona)

Aquarel·la de 43 x 30 cm. paper Canson-Guarro Basik de 370 gr. gra fi.

Avui hem repetit el lloc de la setmana passada. El dia ha estat gris, el sol no ha brillat, només en algún moment a donat fe de la seva presència, però mol tímidament. He fugit dels carrers linials del cantó dret de la Via Laietana (els darreres de la catedral) i he buscat un lloc amb més varietat formal. En el carrer de les Caputxes he trobat el que buscava: carrers curts que donen entrades de llum, arcades que creen espais més foscos, parets frontals que trenquen les perspectives infinites de balcons i finestres a dreta i esquerra, etc. I això és el que he fet , si no us agrada no tinc escusa, perquè el tema era preciós.
La posada en comú dels treballs i la cervesa ha tingut - amb tanta colla ja ens hi anem acostumant - un motiu de brindis: l'aniversari d'en Raimon (no dic quants n'ha fet, que ho digui ell si vol)
Per molts anys amic!!!!!

6 comentaris:

Arti ha dit...

So beautifully rendered, Rafael.It has a nice feel to it!

Carmen ha dit...

Una gran acuarela, ¡Felicidades!

joshemari ha dit...

Te ha quedado fenomenal. Y eso que no encontrabas el lugar apropiado y...lo encontraste!! Lejos de los demás compañeros, pero ya lo debías tenerlo en la cabeza, de otras veces que nos hemos presentado por el lugar.
El día no acompañó pero a ti te inspiró.
Un abrazo

giulia ha dit...

Parece que fuieste inspirado en elegir este rincon. Salio meraviglioso!
¡Felicidades!

Yves ha dit...

J'aime beaucoup ce que vous faites.

lupus ha dit...

Me encanta la paleta que usas, Rafel, además del buen dibujo. Simpre consigues recrear de un modo especial cada rincón que pintas.

Un abrazo.

Enrique.

M'encanta la paleta que uses, Rafel, a més del bon dibuix. Simpre aconsegueixes recrear d'una manera especial cada racó que pintes.

Una abraçada.