Traductor (Translator)

dimecres, 3 de març del 2010

Dia plujós - Carrer Pallars


Aquarel·la 36 x 25 cm. paper Guarro Estudio 250 gr. gra fi.
Avui la Colla dels dimecres haviem de pintar a Poblenou, però el dia ha posat molts inconvenients. La trobada s'ha reduït a una mica de tertúlia al bar del centre Esportiu La Felipa, i després d'unes quantes fotos dels assistents i d'algún racó de la Rambla, alguns hen tornat cap a casa.
Per la tarda, a l'estudi, d'una de les fotos, he fet aquesta aquarel·la. Evidentment a la vista del resultat, el dia seguia estant en contra.
En la foto del grup, falta l'Antoni Borreguero, que és qui l'ha tirat. Com es pot apreciar, avui el nombre d'assistents no ha estat tant nombrós com altres dies.

3 comentaris:

Assur ha dit...

Quin greu el mal temps, Rafael!, ja que el Poblenou és un barri que m'estimo molt especialment per moltes raons, la principal de les quals potser sigui que hi vaig estar treballant durant més de trenta anys (Pere IV, entre Àvila i Àlava) fins que ens van traslladar al nou local del carrer de Sepúlveda. De ben segur, però, que hi tornareu i podreu amarar-vos i plasmar a les vostres aquarel·les l'esperit d'aquest barri, que encara manté molt i molt viu, com vosaltres, la gent de la colla dels dimecres, l'esperit associatiu.

Anet Duncan ha dit...

Absolutamente esto...el día de lluvia, los reflejos, los colores rosados.....y agua...agua agua...
A mi me gusta mucho tu acuarela hecho de una foto. .... y yo me escapé al Can Framis que vale la pena visitar.
Un abrazo

Cinta F. Agell ha dit...

Estic d'acord a l'Anet, a mi també m'agrada molt aquesta aquarel·la feta de foto, té uns colors i un realisme que sembla ben be que l'hagis pintat in situ.
Felicitats.