Traductor (Translator)

dimecres, 10 de març del 2010

Poblenou (Barcelona)


Aquarel·la, 40 x 28 cm. paper "Guarro Acuarela Basik" de gra fi. de 370 gr.

Després de la gan nevada, avui el temps ha estat condescendent. Quan ha brillat el sol s'estava d'allò millor, ens els ratets en que els núvols l'han tapat el fret es feia notar. Fins i tot en un moment donat han caigut volves de neu que han causat el "jolgorio" general.
Després del temps de dies passats, avui no ens podem queixar.
Durant el matí m'he pogut enterar de que aquest conjunt d'edificacions adjacent a l'edifici de l'"Alliança del Pobelnou", està en projecte d'enderrocament per tal d'aliniar la façana de l'Aliança amb els edificis de nova construcció de l'altre banda. Coses del progrés.

5 comentaris:

M. Antònia ha dit...

T'he quedat molt bé. M'agradava aquest racó, però el trobava difícil. Per les cases del darrera.Felicitats!

vanina barañao ha dit...

Me encanta este trabajo, felicitaciones Rafael!
Saludos

lupus ha dit...

Después de la gan nevada, hoy el tiempo ha sido condescendent. Cuándo ha brillado el sol se estaba de aquello mejor, nos los ratets en que las nubes lo han tapado el fret se hacía notar. Incluso en un momento dado han caído volvas de nieve que han causado el "jolgorio" general.
"Después del tiempo de días pasados, hoy no nos podemos quejar.
Durante la mañana me he podido enterar de que este conjunto de edificaciones adyacente al edificio del "Alliança del Pobelnou", está en proyecto de derribo para aliniar la fachada de la Alianza con los edificios de nueva construcción de la otro banda. Cosas del progreso. "


Cómo me gusta la forma en que construyes los árboles, pintando alrededor de manera tan cuidada que vas reservando lo que luego serán las ramas. Por no hablar de la luz, que tan bien sabes situarla.
Perdona que haya traducido tu entrada, pero así me entero mejor.

Un gran abrazo.

Enrique.

Com m'agrada la forma en què construeixes els arbres, pintant al voltant de manera tan cuidada que vas reservant el que després seran les branques. Per no parlar de la llum, que tan bé saps situar-la.
Perdona que hagi traduït la teva entrada, però així m'assabento millor.

Una gran abraçada.

Enrique.

Arti ha dit...

You are a very talented painter, Rafael..great to know you.

Assur ha dit...

Efectivament, Rafael, com molt bé diu siete, sobre aquest troç que vas pintar hi plana un projecte d'enderrocament, pel que ben aviat (o no tan aviat, si l'Ajuntament de la capital va al mateix pas que el nostre) serà història. M'ho va dir una amiga de la feina, activa veïna del Poblenou, la qual em va transmetre la seva felicitació perquè perquè, a la vegada. te la transmetés amb la meva.