Traductor (Translator)

dimecres, 12 de maig de 2010

El Parc Güell - Barcelona

Aquarel·la de 32 x 34 cm Paper Fabriano estudio, 300 gr Gra fi.
Dia gris, amb alguna clariana en el començament però cap a pitjor durant el transcurs del matí, fins que ha descarregat, i ja sabeu: l'aquarel·la es pinta amb aigua, però ni poca ni massa, i quan cau del cel... és massa.
De tota manera als aquarel·listes és difícil desanimar-los, i quan ha parat el xàfec a l'hora de la cervesa tothom havia fet alguna cosa. La majoria ho haurem tingut que acabar a casa, però avui el mal temps tampoc ha pogut amb nosaltres. A més hem tingut una visita agradable de l'altre cantó dels Pirineus: La Olivia i la Sandra, dues artistes franceses que segueixen els  nostres blocs i que mitjançant el contacte on-line amb en Joshemari Larrañaga han estat amb nosaltres, tot aprofitant la seva estada durant uns dies a Barcelona. Au revoir nos amies!!!

4 comentaris:

fberna ha dit...

M´agrada el teu estil d´aquarel-la es simpatic y agradable.Un altre pintor d´aquarel-la. Disculpam per la meva escriptura.

Molta sort amic.

Fco. Berna.

http://franciscoberna-acuarelas.blogspot.com

M. Antònia ha dit...

Vas acabar-la, a pesar de la pluja, ets un as

Cinta F. Agell ha dit...

Molt bona aquesta aquarel·la els teus colors dels arbres m'agraden molt, son elegants i encara que estiguin en un primer pla, mai fan nosa. Es veritat que son els teus amics ;)

Arti ha dit...

Brilliant composition, very nice painting!