Traductor (Translator)

diumenge, 6 de juny de 2010

Racó de Villafamés (Castelló)


Dibuix directe de retolador.
Villafamés es una població de la província de Castelló en la que s'hi ha instal·lat més d'un artista plàstic, i que disposa, malgrat ser un municipi petit, d'un ampli i ben dotat Museu d'Art Modern. La part antiga del poble ubicada sobre un turó, des d'on es domina tota la part moderna, és en sí mateixa una obra d'art.

6 comentaris:

Fábio Cembranelli ha dit...

Desenho rapido, bem proporcionado. Sua aquarela, que é muito bela, começa com um desenho igualmente bom! Abraços, admiro seu trabalho!

Miquel ha dit...

Ha de comentarme donde expone, pues no lo he descrifado en el blog de Júlia que es de donde vengo. Me gusta. Siempre me ha gustado el dibujo (quizá porque soy un inutil integral con el lápiz). En casa, lo que tengo colgado, son dibujos, muchos dibujos...Salut

Dani ha dit...

M'encanta aquest blog i les teves obres. El que més m'agrada és com tractes la llum... Em fascinen les aqüareles de la cala forns que vas penjar uns dies enrere. La lluentor de l'aigua em recorda a Sorolla, un dels meus artistes preferits...

Fernanda López ha dit...

fantástico boceto a grafito y el lugar lo merita, felicitacions.

Miquel ha dit...

Deberías pasarte por Vallvidrera, por el Centre Civic (dejo mañana el lugar exacto y quien expone sus dibujos a plumilla). Es hasta el 30 de julio, pero merece la pena ver una persona amante de la Sierra de >Collcerola y la traza y personalidad del dibujo que se trae entre manos.

Anònim ha dit...

hi.. just dropping by here... have a nice day! http://kantahanan.blogspot.com/