Traductor (Translator)

dijous, 8 de juliol del 2010

El Tibidabo des del Palauet Albéniz - Barcelona

Aquarel·la de 27 x 37 cm. paper Lana de 300 gr. gra torchon.
Tal com deia en l'anterior posta, després de dinar vam anar a visitar i pintar els jardins del Palauet Albéniz, una meravella més de tantes que tenim a Barcelona, i que possiblement hagi passat desapercebuda per a molts dels que vivim als voltants i potser també per a molts dels barcelonins de total la vida. Jo haig de reconèixer que és la primera vegada que he tingut aquest privilegi, cosa que haig d'agrair a l'atenció que ha tingut amb l'Agrupació la nostra companya Montserrat Carreras. Quan al tema escollit diré que buscava un indret des del que tingués un punt d'escapament cap a la llunyania perquè no em quedés tancat entre tanta vegetació com hi ha arreu, i vaig veure aquesta vista del Tibidabo al fons entre l'arabesc que formen els troncs dels dos pins i el fanal del primer terme i vaig pensar que ja tenia el quadre mig fet.

6 comentaris:

Anet Duncan ha dit...

Deliciosa, Rafael.
Me ha llamado la atensión
Un abrazo
Anet

Sadami ha dit...

Dear Raphael,
Beautiful. Your work talks to me a story...! I feel like walking further in the picture.
Kind regards,
Sadami

Arti ha dit...

Wonderful painting..my kind of colors!Love it.

olivia ha dit...

Lo que me gusta en esta acuarela, es la diferencia de tratamiento entre el primer plano y el segundo plan. Los colores muy fuertes de la vegetación del primer plano contradicen la dulzura del segundo plan. Este efecto me gusta mucho. Un abrazo.

Fernando Pena ha dit...

Buen trabajo Rafael, con profundidad

carlos diez ha dit...

Buena acuarela Rafael, el contraste de luces y sombras está muy conseguido y el conjunto está entonado. Enhorabuena. Un abrazo.