Traductor (Translator)

divendres, 12 de desembre de 2008

Butifarra amb mongetes, amanida amb aquarel·la

Panorama_sin_título1 Buscant alternatives al fred, el dimecres dia 10 es va decidir canviar el "plein air" pel "plein bodeguilla". I ens vam dirigir a la "Bodega Escala" del barri d'Hostafrancs, on l'amic Larrañaga havia fet gestions perquè ens deixèssin pintar a l'interior. El cas és que a canvi de la gentilesa vam tenir que fe consum, i vam tenir que fer un esmortzar de plat y forquilla i vam tenir que demanar, ja podeu imaginar, el que és típic en aquests casos: callos amb cigrons, musclos amb all i oli, botifarra amb seques, beicon amb ous aferrats, i d'altres andròmines, i tot això regat amb un porronet de ví; total res de l'altre món. I esta clar, amb tot això l'estona va anar passant, i al final vam tenir que acceptar, com obsequi, - tot perquè ens deixessin pintar - un carajillo o un "xupito" de whisky o d'orujo o d'anís del Mono. I després d'això, au a pintar!. En castellà diuen que "el hambre agudiza el ingenio". Ben tips com anàvem, l'enginy estava fent la digestió i no estava gens aguditzat. La veritat és que va costar d'arrencar. Poc a poc els pinzells van començar a funcionar, però ja quasi era l'hora de plegar. I està clar de pressa i corrents així va sortir la cosa. Al menys jo no vaig arribar a més. Ara bé, ens ho vam passar d'allò millor. No dic sempre, però de tant en tan ho hem de repetir. A reveure amics!

2 comentaris:

joshemari ha dit...

Hola amigo Rafael,
Por fin viniste a la salida pictórica y en esta ocasión bien alimentado, de los miércoles. Nos diste una buena alegría. Conseguiste en poco tiempo hacer un bonito apunte-dibujo de la bodega y retocar con maestría una de mis acuarelas, dándole unos toques que la hicieron presentable. Algún día la colgaré en este blog.
Te deseo unas Felices Fiestas... y que el 2009 tengas salud junto a los tuyos y sea fructífero en arte.

M. Antònia ha dit...

Ei! No tots vàrem menjar tant. A mi, com no prenc quasi mai licors, em van oferir un suc. Jo m'ho vaig pasar bé mirant com pintaveu, vaig fer poc i no ho poso perquè em fa vergonya. M'agrada el teu vist al natural, aquí que da molt fosc de contrast