Traductor (Translator)

dimecres, 9 de desembre del 2009

Dia d’esmortzar de forquilla

SDC10036

Dibuix amb retolador, aquarel·lat de 20 x 28 cm. paper Guarro Geler de 200 gr.

Com l’any passat per aquestes mateixes dates – hi ha coses que ràpidament es converteixen en habituals – avui ha tocat esmortzar d’alta volada, “callos” peus de porc gratinats, seques amb butifarra, etc etc. No cal dir que si l’ambient que campa normalment entre la colla ja és festiu en els dies normals, en un tiberi de semblants característiques i si a més va, com és el cas, ben regat amb els corresponents vins, cerveses (hi ha qui ha begut aigua, allà ells) i finalment, i per celebrar  els 65 anys de l’Albert, cava (amb bombolles i tot), els graus d’alegria pugen uns quants punts. Malauradament la càmera de fotos m’ha jugat una mala passada i no en tinc cap per posar-la al bloc. Espero anar recollint les que posin els companys. A les dotze i quart més o menys, uns quants ens hem posat a complir, i hem fet alguns apunts de la plaça d’Espanya, perquè no sigui dit.

Como el año pasado por estas mismas fechas – hay cosas que rápidamente se conviertes en habituales – hoy ha tocado almuerzo de altos vuelos, callos, pies de cerdo gratinados, “seques amb butifarra”, etc etc. No hace falta decir que si el ambiente que flota normalmente entre el grupo ya es festivo en los días normales, en un ágape de tales características y si además va, como es el caso, bien regado con vino, cerveza (hay quien ha bebido agua, allá ellos) i finalmente, y para celebrar los 65 años de Alberto, cava (con burbujas y todo), los grados de alegría suben unos cuantos puntos. Desgraciadamente la cámara de fotos me ha jugado una mala pasada y no tengo ninguna foto para ponerla en el blog. Espero ir recogiendo las que vayan subiendo los compañeros. A las doce y cuarto más o menos, unos cuantos nos hemos puesto a cumplir y hemos realizado algunos apuntes de la plaza de España, para que no sea dicho.

7 comentaris:

Antonio Arroyo Campos ha dit...

Bona pintura, un apunt de 10.
No sé si en feu més enveja per l'esmorçar o per l'estona que paseu pintant. I si feu les dues coses. CARAMBA.
Salut,

rafael pujals ha dit...

Molt bo el comentari Antonio. És veritat, crec que som molt afortunats per varies raons: Ens agrada pintar, hem format una colla d'amics que és una meravella i tenim el temps per a poder sortir a pintar junts. Què més es pot demanar?
Una abraçada.

Cinta F. Agell ha dit...

Hola Rafel,

M'agrada molt com t'ha quedat, has pintat el més important i queda molt bé així resumit.
Jo també he posat fotos de la trobada, però com son del mòbil no queden massa clares.
una abraçada
Cinta

Raimundo Lopez ha dit...

Rafael, muy buenos el apunte y los comentarios, que has sabido describir como tu sabes!
Un abrazo.

joshemari ha dit...

Rafael, precioso apunte y como dice Raimundo un buen relato de lo acontecido esta mañana.
Un abrazo, joshemari

rafael pujals ha dit...

Moltes gràcies Cinta, Raimon, i Joshemari.
I ha etapes en la vida de les persones en que potser no sóm del tot conscients del que estem vivint, fiquem tot el que ens va succeïnt dins el mateix sac, són coses que passen, pensem. Crec sincerament que el que estem fent té i tindrà trascendència, crec que és una cosa gran i penso que és perquè els ingredients d'humilitat, amistad i generositat que condimenten la base de la nostra colla,formen un plat exquisit i potent a l'hora.
Una abraçada a tots.

M. Antònia ha dit...

T'ha quedat molt bé, però a mi m'agradava més sense la tnita, sols aquarel·la.