Traductor (Translator)

divendres, 24 de juliol del 2009

Venezia

DSC_0800

Aquarel·la 28 x 38 Paper Bockingford 300 gr. Gra fi.

Aquesta setmana des del punt de vista empresarial, el meu rendiment ha estat per sota dels mínims. Aquest treball que presento l’he pintat tres vegades. Aquest és l’últim, no és cap meravella, però és el menys dolent dels tres. Quan no tens els déus de cara ja pots fer el que vulguis, que l’esforç no seveix de res. Em prometo tornar-la a fer algún dia. Si no la penjo serà perquè no le fet, o no he sabut millorar la present.

Esta semana desde el punto de vista empresarial, mi rendimiento ha estado bajo mínimos. El trabajo que presento, lo he pintado tres veces. Este es el último, no es ninguna maravilla, pero es el menos malo de los tres. Cuando no tienes a los dioses de cara ya puedes hacer lo que quieras, que el esfuerzo no sirve de nada. Me prometo volver a hacerla algún día. Si no la cuelgo será porque no la habré hecho o no he sabido mejorar la presente.

4 comentaris:

WATERBABY CHRISTINE ha dit...

I love your treatment of the water especially, so much movement!

M. Antònia ha dit...

Jo crec que la llum està molt aconseguida, i sobre l'aigua també, suposo que no estàs satisfet perque sols posar algun verd i aquí no. Jo el trobo molt ben aconseguit.

joshemari ha dit...

Rafael, esta acuarela es muy bonita y supongo que las anteriores también.
No se te ocurra tirar ninguna... Aquí estoy yo para recogerlas. Vale? Joshemari

lupus ha dit...

Muy bien ejecutada, Rafel, y muy luminosa.....

Un abrazo.

Enrique.