Traductor (Translator)

dimecres, 23 de setembre del 2009

Jardins del Príncep de Girona (Barcelona)

DSC_0923 (2)

Aquarel·la 30 x 40 cm. Paper Bockingford de 300 gr. Gra fi.

Confeso que des de que sortim a pintar amb la colla dels dimecres, estic descobrint una Barcelona fins ara inexistent per a mi. Avui hem estat als jardins del Príncep de Girona, a la part alta del carrer Lepant, passada la travessera de gràcia. És un indret preciós per a passejar-hi, llegir el diari, jugar amb els infants, prendre’s una cervesa amb els amics i també… per a pintar. I això, millor o pitjor, és el que hem fet.

Confieso que desde que salimos a pintar con la “colla dels dimecres” estoy descubriendo una Barcelona hasta ahora inexistente para mí. Hoy hemos estado en los jardines del Príncipe de Girona, en la parte alta de la calle de Lepanto, pasada la travesera de Gracia. Es un paraje precioso para leer el periódico, jugar con los niños, tomar una cerveza con los amigos y también… para pintar. Y eso, mejor o peor, es lo que hemos hecho.

2 comentaris:

joshemari ha dit...

Rafael, unos mejor que otros... y hablando de mejor, el tuyo es una delicia porque aunque el parque era agradable no ofrecía demasiados rincones bellos para pintar. Pero tú eres de los que de cualquier cosa le sacas toda esa belleza que a los otros nos cuesta encontrar.
Un abrazo, Johemari

Júlia ha dit...

Preciós el quadre i l'indret, jo tampoc no els conec, aquests jardins.