Traductor (Translator)

divendres, 18 de setembre del 2009

Santa Maria de Vallvidrera (Vallvidrera)

DSC_0898

Aquarel·la, 31 x 41 cm. Paper Italia de 300 gr. Gra fi.

Aquarel·la presentada a l’exposició organitzada conjuntament pel nostre amic Manel Plana i l’Agrupació d’Aquarel·listes de Catalunya, amb el motiu obligat de Collserola. Aquesta és la 11ª edició d’aquesta interessant exposició, que anualment organitza en Manel i que té un interés especial pel fet de ser monotemàtica per la qual cosa es poden apreciar un bon nombre d’obres que són fetes especialment per a l’ocasió, i amb el punt de vista i la interpretació ben diferents que cada artista aporta d’un mateix indret de Barcelona.

Acuarela presentada a la exposición que organizan conjuntamente nuestro amigo Manel Plana y la “Agrupació d’Acuarelistes de Catalunya”, con el motivo obligado de Collserola (Barcelona). Esta es la 11ª edición de esta interesante exposición, que anualmente organiza Manel Plana y que tiene un interés especial por el hecho de ser monotemática lo cual propicia que se puedan apreciar un buen número de obras que están hechas exprofeso para la ocasión, y con el punto de vista y la interpretación bien distintos que cada artista aporta de un mismo lugar de Barcelona.

2 comentaris:

Cinta F. Agell ha dit...

Molt bonica aquesta aquarel·la, i de la vora encara ho és més.
On la tenies amagada, eh?
Una abraçada, Cinta.

Carmen ha dit...

Muy bonita, Rafael. La composición, la luz... me parece excelente, transmite mucha paz. Un placer verla y pasear por tu blog repleto de estupendas acuarelas.
Saludos