Traductor (Translator)

divendres, 7 de novembre del 2008

Un dia molt especial

Bon dia, abans d'ahir va ser un dia molt especial per a mi. Fa ja 30 anys que sóc soci de l'Agrupació d'Aquarel·listes de Catalunya. Durant els primers 4 o 5 anys vaig presentar-me a les exposicions anuals - aleshores es celebraven al Palau de la Virreina de Barcelona - cada vegada em van seleccionar les obres, però mai vaig tenir cap distinció. 
Després d'aquesta etapa he estat molts anys allunyat de l'Agrupació, (ara em sap molt de greu), més dedicat a altres centres culturals i artístics com Sant Lluc, Belles Arts de Badalona, Drac Arts de Badalona etc., fins que fa uns 5 anys vaig reemprendre el contacte amb l'entitat, encara d'una manera superficial, assistint a l'es exposicions sense participar-hi, i anant a les excursions pictòriques que de tant en tant organitzen amb tant d'encert el matrimoni Falgàs-Navarro. Aquest any he presentat una obra a l'exposició social, després de tant de temps...
Abans d'ahir es va inaugurar l'exposició d'enguany, i vaig tenir l'agradable sorpresa de trobar-me amb una menció honorífica pel quadre "Ermita de la Verge de la font" que és el que reprodueixo sota d'aquestes línies.
Aquesta menció atorgada per un jurat compost per Vicens Ballestar - president de l'Agrupació i gran artista - Félix Revello de Toro - artista de reconeixement internacional - Francesc Crespo, artista pintor reconegut i José Martí, mestre de les classes d'aquarel·la de l'Agrupació, i voltat d'obres de qualitat extraordinària, em va fer sentir un no sé què especial, per això abans d'ahir per a mi va ser un dia molt especial.


6 comentaris:

Belinha Fernandes ha dit...

Excelentes trabalhos,senhor!!Mui buenos!Sou portuguesa,percebe o português?Adorei o seu trabalho!

Belinha Fernandes ha dit...

Só estive uma vez em Barcelona.Linda cidade e pessoas muito simpáticas.

rafael pujals ha dit...

Muito obrigado belinha. Eu estive tambem em Lisboa uma vez, belissima!.

joshemari ha dit...

Amigo Rafael,

Felicidades por la mención recibida por este precioso cuadro.
Y con respecto a la caricatura tuya que presentas en tu blog:
ni més ni menys... ets tu!

Enric ha dit...

Un reconeixement, el premi, que s'ha de fer extensiu a tota la teva obra.

lupus ha dit...

Rafael, no podía ser menos, tenía más que merecida la Mención esa obra tuya, es muy buena. Sigo de vez en cuando visitando tu blog, y me ratifico en mis primeras impresiones sobre tu obra: ¡Magistral! En cualquier terreno, dibujo (Qué estudios del toro...)acuarela, óleo...eres muy bueno.
Te paso en correo aparte alguna de mis últimas obras para que me des tu opinión, pero no la de cumplir, ya sabes....
Un abrazo.