Traductor (Translator)

dimecres, 20 de maig del 2009

La Rambla - Badalona

DSC_0614

Aquarel·la 29 x 39 cm. paper Bockingford, gra fi, 300 gr

Avui hem rebut la “Colla del dimecres” a la nostra ciutat, Badalona, i per començar, que millor que fer-los conèixer la nostra platja i el passeig més emblemàtic de la ciutat, la Rambla. El dia ha acompanyat la trobada amb un sol d’estiu i els treballs han estat a l’altura de les circumstàncies, és a dir d’un nivell alt. La canya de cervesa de costum, en aquesta ocasió acompanyada amb patates xips, ha estat una gentilesa del Grup de Belles Arts de Badalona que ha volgut subratllar d’aquesta manera la benvinguda i l’acolliment a casa nostra al grup de pintors aquarel·listes de la “Colla”. Per a un altre dia queda la visita a la part antiga de la ciutat “Dalt la Vila.

3 comentaris:

joshemari ha dit...

Hola Rafael, gracias por exponerlo y poder ver detenidamente esta obra de arte que has realizado.
Perfecta! como, casi todo lo que expones!
Creo que Badalona va a quedar bien representada con todo lo que alli se hizo. Lástima que no todos salen a la vista en este blog.
Saludos, Joshemari

Raimundo Lopez ha dit...

Como se nota que estás en tu Ciudad! y lo digo por lo acertado del encuadre, además de tu maestria pintando.
Rafael, muchas gracias por vuestra acogida en Badalona!

Assur ha dit...

És per a mi un motiu de satisfacció molt gran que aquest racó tan estimat per a mi de la Rambla de Badalona (la que va de bracet amb la mar) encapçali, amb el teu permís, està clar, el nou blog que he obert avui, i al qual hi estàs convidat.

Prometo un matí de dimecres venir amb tots vosaltres i fer-ne un post.

Moltes gràcies, Rafael!